Wat kan fotografira voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een unieke trouwreportage, een familiefoto van alle kinderen of kleinkinderen of een bijzonder zelfportret? Dan bent u bij fotografira aan het juiste adres.
U kunt ook bij fotografira terecht wanneer u bedrijfsevenementen of speciale projecten wilt laten vastleggen. Maar ook voor sprekend fotowerk voor een bedrijfsbrochure of website.
Het ontwerpen van fotoboeken of ander digitaal beeldmateriaal is de specialiteit van fotografira.

Wat is de werkwijze van fotografira?

Het is belangrijk om persoonlijke wensen en verwachtingen goed te bespreken. Hier neemt fotografira de tijd voor. In een persoonlijk gesprek bespreekt zij al uw wensen, zodat zij een offerte op maat kan maken. Fotografira geeft tijdens dat gesprek uitleg over de werkwijze en de mogelijkheden voor verwerking van de foto’s na de shoot.
Fotografira is ervan overtuigd dat persoonlijk contact essentieel is tijdens een fotoshoot. Het vastleggen van een emotie of een gebaar kan soms de belangrijkste foto van de hele shoot opleveren. Fotografira let juist op de kleine details, op dat ene moment.
Als geen ander beseft fotografira dat klanten benieuwd zijn naar het eindresultaat. Een snelle toegang tot de foto’s is bij fotografira dan ook prioriteit. Uiterlijk een week na de fotoshoot heeft u beschikking over al het fotowerk. Fotografira maakt geen voorselectie, u kiest zelf de foto’s achteraf.

Wie is fotografira?

Fotografira is de eenmanszaak van Ira Prachkovskiy. Ira is in 2002 gestart met haar bedrijf. Vooraf heeft zij 4 jaar aan de kunstacademie St. Joost te Breda fotografie gestudeerd. Ira werkt vaak samen met collega’s uit de regio om zo haar horizon te verbreden en kennis te delen.